Gyakorikérdések

Hogyan tudok belépéni a saját weboldalam vezérlőjébe?

2 féle módon van lehetőség:

  1. Jobb oldalt felül ennek az oldalnak a tetején. Kattints a Bejelentkezés menüre és a megjelenő ablakban add meg a bejelentkezési adataidat (az oldalad nevét és a jelszót).
  2. Nyisd meg az oldalad, és írd be a címsorba a linked mellé az /admin" végződést. (így fog kinézni www.oldaladneve.eoldal.hu/admin) Az oldalon meg tudod adni a jelszavad, majd kattints a "Bejelentkezés-re".
Elfelejtetted a jelszavad?

A Bejelentkezési űrlap alján van egy lehetőség, ha elfelejtetted a jelszavad. A hivatkozásra kattintva megnyílik az oldal egy leírással a továbbiakról.

Nem érkezett meg az aktiváló e-mail. Hogyan tovább?

Lépj be az űrlap segítségével (lásd első kérdés) az adminisztrációs felületedre.

Megjelenik a vezérlőd kezdőoldalán egy figyelmeztetés, hogy az oldalad még nincs aktiválva.

A leírás szerint aktiváld a weboldalad. Itt van lehetőséged az e-mail címed módosítására, ahova az aktiváló kódot elküldjük. Ha nincs aktiválva az oldalad, bizonyos beállításokat majd nem tudsz elvégezni.

Meddig tart a próbaidő?

A próbaidőszak 30 napos. Ez idő alatt elérheted a funkciók nagy részét.

7 nappal a próbaidőszak lejárata előtt üzenetet küldünk arról, hogy hamarosan lejár a próbaidő és automatikusan weboldalad az INGYENES CSOMAGBA kerül (kivétel, ha próbaidő alatt nagyobb csomagra váltottál), vagy lehetőséged van fizetős csomagra váltani (ha weboldalad kerekedelmi tartalmú). A választható csomagról itt tájékozóhatsz: Árlista.

Vállalkozó vagyok és céges weboldalt szeretnék. Milyen csomagot válasszak?

Erre az esetre alakítottuk ki az „Üzleti csomagot“, melynek évi költsége mindössze 19.685 ft/év).